Kids voor Kinderen

Kinderopvang en naschoolse opvang.

Het pand van Kids voor Kinderen in Baarn op BedrijvenPark Koot
Het pand van Kids voor Kinderen

Deze locatie heeft een kinderdagverblijf met een capaciteit van 28 KDV plaatsen ( 2 verticale groepen ) en 10 BSO plaatsen. Naast de unieke buitenspeelruimte beschikt deze locatie voor de BSO kinderen een dierenverzorgingsweide, een groot speelveld en een grote indoor multifunctionele ruimte. Voor de kinderopvang is er een indoor speelruimte van ruim 125 vierkante meter beschikbaar!

Landelijk gelegen & zeer goed bereikbaar vanuit Baarn, Hilversum en Eemnes!
Deze locatie ligt landelijk en is een plek voor unieke en kleinschalige kinderopvang. Omgeven door bos en weilanden en uitzicht op hertjes, eendjes en ganzen in de aangrenzende weide, is wat deze plek zo uniek maakt. 

Moestuintjes
Ook hebben we een moestuin voor het kinderdagverblijf én krijgen alle kinderen van de BSO een eigen moestuintje. Hierin word samen met de kinderen groenten en fruit gezaaid en gepoot. Zodra er geoogst kan worden mogen de kinderen de verbouwde producten zelf opeten of meenemen naar huis. Buitenspelen en ontdekken staat centraal in het beleid van ons kinderdagverblijf.

Groepsindeling & inrichting
In de vestiging in Baarn hebben we gekozen voor verticale groepen. Op de verticale groepen bestaat bij ons de mogelijkheid om broertjes en zusjes bij elkaar in dezelfde groep te plaatsen. Bovendien kunnen kinderen in verschillende leeftijden van elkaar leren en zich aan elkaar optrekken. Er is veel interactie tussen de kinderen onderling, maar ook voldoende ruimte voor ieder kind als individu. Onze verticale groepen zijn extra ruim opgezet. 

Kinderen blijven in principe de hele opvangperiode bij elkaar in de groep met dezelfde pedagogisch medewerkers. De pedagogisch medewerkers kunnen kinderen goed leren kennen en inspelen op individuele behoeftes. Kinderen kunnen zich ontwikkelen in hun eigen tempo en kunnen op hun eigen niveau meedoen aan verschillende activiteiten. 

We hebben een extra woonkeuken, woonkamer en enorme speelhal. Dit zorgt ervoor dat we diverse activiteiten in verschillende ruimten kunnen laten plaatsvinden. 

Voor de inrichting van het kinderdagverblijf hebben we natuurlijk kindvriendelijke materialen gebruikt. Ons meubilair is zorgvuldig gekozen en voldoet aan de laatste eisen voor de kinderopvang. Er is een rustige en sfeervolle uitstraling, passend bij de omgeving waarin dit unieke kinderdagverblijf gelegen is. Voor meer informatie bezoek de website van Kids voor Kinderen