Route

Gelegen op een unieke lokatie in 't Gooi & Eemland, nabij verkeersknooppunt Eemnes, is het bedrijvenpark gemakkelijk te bereiken. 

  1. A27, vanuit richting Almere of Utrecht: volg op verkeersknooppunt Eemnes de A1 richting Amersfoort, volg verder vanaf 2.
  2. A1, vanuit richting Amsterdam: neem afslag Baarn-Soest, einde afrit bij stoplicht rechts, meteen weer 1e weg rechts.
  3. A1, vanuit richting Amersfoort: neem afslag Baarn-Soest, einde afrit links, op rotonde rechts, ná stoplicht 1e weg rechts.

Na ongeveer 300 meter, in de bocht, vind je het bedrijvenpark aan je linkerhand.

 

 

 

Ons bedrijvenpark is gelegen op een unieke locatie ingesloten tussen 't Gooi en Eemland, nabij verkeersknooppunt Eemnes.  Het ligt direct aan de afslag Baarn Noord en heeft dus een perfecte ontsluiting via belangrijke verkeersaders nl. de A1 en de A27. Het knooppunt is doorgaans filevrij in tegenstelling tot Amersfoort en Hilversum. In de direct nabijheid bevindt zich industrieterrein Noordschil met ondermeer een LaPlace restaurant. Al jaren zijn er plannen om in de directe nabijheid een Wellness te ontwikkelen en eventueel een Hotel te bouwen, vooralsnog kun je prima terecht bij Motel de Witte Bergen dat via de Oud Eemnesserweg eenvoudig binnendoor te bereiken is.

 

Route

 

  1. Komende vanaf de A27 uit de richting Almere of Utrecht: volg op verkeersknooppunt Eemnes de A1 richting Amersfoort. volg daarna punt 2.
  2. A1 vanuit Amsterdam: neem afslag Baarn-Soest, aan het einde van de afrit bij de stoplichten rechts en direct weer rechts. (Oud Eemnesserweg)
  3. A1 vanuit Amersfoort: neem afslag Baarn-Soest, aan het einde van de afrit links (let op rechtdoorgaand verkeer richting Eemnes) op de rotonde rechts, en 100 meter ná het stoplicht rechts. (Oud Eemnesserweg)
  4. Na ongeveer 300 meter (in de bocht) vindt u de entree van het bedrijvenpark aan uw linkerhand.

Mede door de aanwezigheid van een Kinderdagverblijf geldt op het bedrijvenpark een maximum snelheid van 15 kilometer per uur. Wij verzoeken eenieder om in de vakken te parkeren.